Grupului de Companii

 1. image

  Trend International Industry S.R.L. România este filiala internațională a Grupului de Companii Trend, fiind un partener de încredere în domeniul resurselor umane. Compania oferă servicii de recrutare, selecţie și plasare de personal, servicii de subcontractare, servicii de leasing și externalizare a personalului. Scopul său principal este de a împărtăși companiilor din România experiența acumulată la nivel internațional.

 2. image

  Trend Servicii Corporative Trend Corporate Services Inc. Co., Cu cei 3.000 de angajați, oferă clienților săi servicii de plasare de personal, servicii de gestionare a logisticii, servicii de control al calității, servicii administrative și de producție. Prin cunoștințe și experiență, desfășoară parteneriate de afaceri cu peste 100 de companii din multe sectoare, în special OEM și subindustrii.

 3. image

  Trend Automotive Inc. Co., Cu cei 200 de angajați și facilitățile sale moderne produce piese de schimb și subansamble auto, formarea metalelor și vopsea electrostatică sub formă de pulbere. Trend Automotive și-a mărit capacitatea de producție prin investiții în utilaje noi și a devenit unul dintre partenrii importanți pe piața globală bazată pe export.

 4. image

  Compania pe Acțiuni Atlas Otomotiv produce subansamble pentru industria pieselor de schimb auto. A devenit un producător important pe piață, având un personal calificat de 250 de persoane. Își desfășoară activitățile în OEM și procesele after market.