TREND CORPORATE HİZMETLER A.Ș., înființată în Turcia în 2010, este una dintre cele mai mari companii de servicii corporate cu capital intern din Turcia, cu 3.500 de angajați. Deservește peste 100 de companii din sectorul auto și multe alte sectoare industriale și sub-industriale. În plus față de aceste activități, dezvoltă proiecte noi și importante pentru industriile de bază din Turcia.

Fabrica TREND OTOMOTİV a fost înființată în Bursa - Turcia în 2017 și a început să deservească multe sectoare cu facilitățile sale moderne în domeniul producției, cu cei 100 de angajați ai săi. În 2021, TREND OTOMOTİV, prin investiții în utilaje noi datorită creșterii capacității sale s-a mutat într-un nou sediu.

Fabrica ATLAS OTOMOTİV a fost înființată în Düzce - Turcia în 2018 și a început să producă produse pentru sectorul pieselor de schimb auto. În scurt timp, a devenit un producător important pe piață cu un personal calificat de 250 de persoane. Datorită creșterii capacității, s-a mutat în noua sa fabrică în 2021.

Compania noastră, care în 2021 este lider de sector în Turcia, a decis să se extindă în străinătate, în conformitate cu cerințele clienților noștri. Prin înființarea companiei TREND INTERNATIONAL INDUSTRY SRL - ROMÂNIA a făcut o investiție importantă în la nivel internațional.

GRUPUL DE COMPANII TREND, are o vastă  experiență în servicii și producție. Împărtășirea acestei experiențe cu oameni și organizațiile din România, menținerea satisfacției clienților la cel mai înalt nivel și crearea de valoare pentru clienții noștri sunt principalele noastre obiective.